'Club laat zich niet afwijzen en meldt zich opnieuw bij Heraclied Armenteros'

'Club laat zich niet afwijzen en meldt zich opnieuw bij Heraclied Armenteros'

11-08-2017 07:50
13

De club kreeg eerder een 'nee' te horen, maar Panathinaikos heeft zich opnieuw gemeld bij Samuel Armenteros. De Griekse topclub schakelt na een afwijzing niet direct door naar andere alternatieven.

Het Griekse SDNA meldt dat Panathinaikos zich wederom heeft gemeld bij de zaakwaarnemer van Armenteros. Dat deed de club in een eerder stadium ook, maar toen kreeg het nul op het rekest. Panathinaikos hoopt dat Heracles nu wél mee wil werken. De club uit Almelo heeft de vraagprijs voor de Zweedse spits naar verluidt bepaald op twee miljoen euro, maar in Griekenland verwacht men dat er water bij de wijn wordt gedaan en dat de prijs naar beneden gaat.

Armenteros loopt al een tijdje met een vertrekwens rond bij Heracles. De clubtopscorer van het afgelopen seizoen zag Almelo als springplank naar een grotere club. Vorig seizoen maakte hij met negentien doelpunten grote indruk. In Nederland speelde de Zweed eerder voor Willem ll en Feyenoord. Van 2009 tot 2012 stond Armenteros ook al onder contract bij Heracles. Van daaruit maakte hij de transfer naar Anderlecht.