FC Utrecht verwelkomt vierde aanvaller vrijdag: Hij is een goede speler

FC Utrecht verwelkomt vierde aanvaller vrijdag: "Hij is een goede speler"

11-08-2017 07:48
45

De komst van Jean-Christophe Bahebeck naar FC Utrecht is een kwestie van tijd. Erik ten Hag ontvangt de aanvaller van Paris Saint-Germain met open armen.

Bahebeck meldt zich volgens planning vrijdag bij Utrecht voor een medische keuring. Hij wordt voor een jaar gehuurd van PSG, waar de 24-jarige aanvaller geen uitzicht heeft op speelminuten. Bahebeck is zeer welkom bij Ten Hag. "Hij is een goede speler", oordeelt de trainer van Utrecht in gesprek met De Telegraaf.

Met Cyriel Dessers (NAC Breda), Simon Makienok (Palermo) en Lukas Görtler (1. FC Kaiserslautern) strikte Utrecht deze zomer al drie nieuwe aanvallers, maar dat weerhoudt de club er niet van om ook Bahebeck te contracteren. De PSG-spits speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Pescara. In Italië maakte hij drie goals in vijftien duels.

Bahebeck komt vrijdagavond in elk geval nog niet in actie als Utrecht het nieuwe Eredivisie-seizoen opent tegen ADO Den Haag. Ten Hag hoopt op een goede start met drie punten. "Een goede start geeft altijd een bepaalde rust. We gaan een heel intensieve periode in met vijf wedstrijden in korte tijd. Dit is een grote test."