'Real schrikt zich rot van Mbappé-eisen: 'Gefeliciteerd, veel succes in Parijs'

'Real schrikt zich rot van Mbappé-eisen: 'Gefeliciteerd, veel succes in Parijs'

11-08-2017 10:52
56

Real Madrid was geïnteresseerd in Kylian Mbappé, tot de club de salariseisen van de jonge Fransman hoorde. De aanvaller van AS Monaco wilde best naar Madrid komen, maar tegen een jaarsalaris van twaalf miljoen euro netto per jaar.

Dat meldt het Spaanse Onda Cero. Vanaf dat moment had Real er genoeg van en beëindigde het de onderhandelingen met Mbappé. "Gefeliciteerd en veel succes in Parijs", zo heeft Real naar Mbappé volgens Onda Cero gecommuniceerd. Met Parijs wordt Paris Saint-Germain bedoeld. Nu Real niet de nieuwe club van de spits lijkt te worden, heeft PSG naar verluidt de beste papieren om hem over te nemen.

Van een akkoord is nog allesbehalve sprake. Volgens de berichten heeft PSG nog geen bod gedaan op Mbappé. Monaco wil 160 miljoen euro voor hem hebben. De club uit Parijs wil dat naar verluidt betalen. De kans dat Mbappé zijn carrière voortzet bij zijn huidige club Monaco, lijkt met de dag kleiner te worden. Hij lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een transfer naar Parijs, vanwege Neymar.