Keepersprobleem bij Feyenoord; nieuwe tegenvaller voor verdediger

Keepersprobleem bij Feyenoord; nieuwe tegenvaller voor verdediger

11-08-2017 13:50
32

Het is de vraag of Feyenoord komende zondag tegen FC Twente kan beschikken over Brad Jones. De doelman kampt nog altijd met een rugblessure en is een groot twijfelgeval. Ridgeciano Haps trainde vrijdag wel weer mee.

"Hij heeft vandaag (vrijdag, red.) weer niet getraind. Het herstel verloopt minder snel dan gehoopt", zo wordt trainer Giovanni van Bronckhorst op de persconferentie geciteerd door het Algemeen Dagblad. Mocht Jones zaterdag fit genoeg zijn om te trainen, dan speelt hij zondag gewoon. Mocht dat niet het geval zijn, dan speelt de jonge Justin Bijlow.

Wedden

Meer odds

Van Bronckhorst kan de komende weken ook geen beroep doen op Bart Nieuwkoop, die een terugslag heeft gehad in zijn revalidatie. De verdediger annex middenvelder kampt met een hamstringblessure, die hij vorige maand opliep. Voor dat herstel stond vier weken, maar dat duurt wat langer.

Daardoor is Kevin Diks ook komende zondag verzekerd van een basisplaats. De huurling van Fiorentina kent een lastig begin in Rotterdam, vertelt Van Bronckhorst. "Hij heeft wat moeite gehad met de aanpassing, maar hij heeft het vertrouwen om op die positie te gaan spelen", citeert RTV Rijnmond hem.