Legendarisch Premier League-begin: comeback Arsenal in duel met zeven (!) goals

Legendarisch Premier League-begin: comeback Arsenal in duel met zeven (!) goals

11-08-2017 22:37
35

De Premier League is weer begonnen en dat heeft de voetballiefhebber geweten. Arsenal en Leicester City openden vrijdagavond de Engelse competitie op legendarische wijze, met Arsenal als de grote winnaar: 4-3.

Daar leek het lang niet op, want Leicester City leidde tien minuten voor tijd nog met 2-3. Een late treffer van Aaron Ramsey zorgde voor de gelijkmaker en Olivier Giroud maakte er vervolgens ook nog 4-3 van voor de ploeg van manager Arsene Wenger.

De nieuwe spits Alexandre Lacazette opende zijn rekening in de Premier League met een vroege goal. Al na ruim een minuut was het raak voor de Arsenal-miljoenenaankoop. Lang kon hij daar echter niet van genieten: Shinji Okazaki zorgde snel voor de 1-1 en Jamie Vardy maakte er ook nog eens 1-2 van.

Arsenal kwam terug in de wedstrijd middels een goal van Danny Welbeck op slag van rust, maar in de tweede helft ging Leicester City vrolijk verder. Vardy zorgde voor de 2-3, maar die score bleef niet staan. Invallers Ramsey en Giroud keerden het tij voor Arsenal.