Direct warm weerzien voor nieuwe Ajacied: Het was al een tijdje geleden

Direct warm weerzien voor nieuwe Ajacied: "Het was al een tijdje geleden"

11-08-2017 23:18
26

Luis Manuel Orejuela heeft vrijdag in een eerste interview met Ajax TV gereageerd op zijn transfer naar Amsterdam. De rechtsback, die overkomt van Deportivo Cali, kan bijna niet geloven dat hij nu Ajacied is.

"Ik ben heel gelukkig en blij dat ik bij deze club ben", begint Orejuela tegen het clubkanaal. "Het is zo'n grote en belangrijke club in Europa. Daar hoop ik van te profiteren. Het is een immens geluk om bij deze grote club te horen."

Voor Orejuela is het een weerzien met Mateo Cassierra, ploeggenoot bij Cali, en Davinson Sánchez. "Het was leuk om hem weer te zien", begint Orejuela over Cassierra. "Dat was al een tijdje geleden. Het is super om hem weer als collega te hebben. Dat geldt ook voor Davinson. Hem ken ik van het Colombiaanse elftal. Ik heb niet de kans gehad ze te spreken voor de transfer, want alles ging heel snel. Maar ik heb net met ze gepraat."

De rechtsback hoopt zich snel aan te passen aan de Ajax-stijl. "Ik weet dat het voetbal bij Ajax snel gaat, wat ik heb gezien is supersnel. In Colombia gaat het ietsje langzamer, maar ik ben zelf een snelle speler. In Colombia is de competitie al begonnen, dus ik heb al een paar wedstrijden gespeeld. Zodra de trainer me nodig heeft, sta ik klaar."