Update: 'Spurs had zich in middag nog niet bij Ajax gemeld, veel interesse'

Update: 'Spurs had zich in middag nog niet bij Ajax gemeld, veel interesse'

12-08-2017 00:21
91

Ook in Engeland gaan nu verhalen de ronde dat Davinson Sánchez dichtbij een transfer naar Tottenham Hotspur is. Voorzitter Daniel Levy zou al naar Amsterdam zijn gekomen.

Volgens de Daily Mirror is Levy naar de hoofdstad afgereisd om een akkoord proberen te bereiken met Ajax over Sánchez. Eerdere berichtgevingen uit Spanje spraken al van een overeenstemming over een transfersom van 38,5 miljoen euro. Zo ver is het volgens de boulevardkrant Daily Mirror nog niet, maar er zou wel serieus worden gesproken met als inzet een akkoord over datzelfde bedrag. 

Manager Mauricio Pochettino kondigde vrijdag al aan dat Tottenham niet ver meer verwijderd is van de eerste zomeraankoop van dit seizoen. De Argentijn vertelde daar niet bij om wie het gaat. Tot nu toe is het erg rustig rond Tottenham op de transfermarkt - zelfs na het vertrek van Kyle Walker naar Manchester City - maar volgens Pochettino gaat daar snel verandering in komen.

Update 00.21: De Telegraaf meldt dat Tottenham Hotspur zich vrijdagmiddag nog niet officieel had gemeld voor Davinson Sánchez bij Ajax. Of dat daarna wel is gebeurd, is niet bekend. De krant meldt wel dat duidelijk is dat er 'ongelooflijk veel belangstelling' is voor Sánchez.