Ajax onderhandelt: 'Als ze een beetje hun best doen, komen we er wel uit'

Ajax onderhandelt: 'Als ze een beetje hun best doen, komen we er wel uit'

12-08-2017 06:50
31

De kans is groot dat Matthijs de Ligt binnen afzienbare tijd zijn contract bij Ajax verlengt. De twee partijen zijn in verregaande onderhandeling, meldt De Telegraaf.

Ajax gaat het contract van De Ligt openbreken en verlengen tot medio 2021. "Ajax heeft een voorstel gedaan en wij hebben daarop gereageerd met een tegenvoorstel", zegt Barry Hulshoff, zaakwaarnemer en leermeester van De Ligt, in de ochtendkrant.

Wedden

Meer odds

"Qua financiën is er nog een klein gaatje, maar als Ajax een beetje zijn best doet, komen we daar wel uit", vervolgt Hulshoff. "Wie Matthijs kent, weet echter dat andere zaken ook belangrijk zijn. Hij wil weten wat het sportieve perspectief is. Van hemzelf, maar ook van het elftal. Hoe ziet de selectie er de komende jaren uit?"

De Ligt gaat zelf uit van contractverlenging. "Mijn insteek is niet alleen bij Ajax te blijven, maar hier de komende jaren te voetballen. Davy Klaassen zei dat je het echt heel duidelijk voelt: Hé, dit is hét moment, nu ben ik klaar om een transfer te maken. Dan moet je tot de top van de Eredivisie behoren. En zo ver ben ik nog niet."