PSV'ers onder indruk van topaankoop: Zo volwassen voor zijn leeftijd

PSV'ers onder indruk van topaankoop: "Zo volwassen voor zijn leeftijd"

12-08-2017 07:12
30

Hirving Lozano is de hoop van PSV in bange dagen. De Eindhovense club houdt de Mexicaanse topaankoop vooralsnog in de luwte, maar op trainingen maakte hij een goede indruk.

Jürgen Locadia en Luuk de Jong zijn blij met hun nieuwe teamgenoot, die in de zomer overkwam van Pachuca. "Wat in het oog springt, is dat hij al zo volwassen is voor zijn leeftijd", zegt Locadia over Lozano in het Eindhovens Dagblad. "En dat hij kwaliteiten heeft, dat kan iedereen wel zien. Op de trainingen zie je al dat hij heel veel in zijn mars heeft."

Lozano kan als vleugelaanvaller een man passeren, een doelpunt maken en heeft snelheid. "Hij heeft iets aparts, iets creatiefs in zich. We hebben er daar niet heel veel van in de selectie. En het knappe aan Lozano is, dat hij op snelheid ook het overzicht niet verliest", aldus De Jong.

"De eerste twee wedstrijden had hij het moeilijk, maar dat gold voor iedereen. Je kunt niet verwachten dat zo'n jongen het dan in zijn eentje even gaat laten zien. Maar dat temperamentvolle heeft hij ook hoor, net zoals Guardado en Moreno dat hadden."