Liverpool incasseert drie goals en geeft zege heel laat weg: roep om Van Dijk

12-08-2017 15:27
55

Liverpool heeft in de eerste wedstrijd van het seizoen een zege weggegeven bij Watford. Diep in blessuretijd stond de club nog met 2-3 voor, maar Miguel Britos maakte in de slotseconden de 3-3.

De ploeg van Jürgen Klopp speelde defensief geen goede wedstrijd en gaf in de eerste helft al twee doelpunten weg. Sefano Okaka opende al na acht minuten de score en kort na de gelijkmaker van Sadio Mané maakte Abdoulaye Doucoure er weer 2-1 van voor Watford. Daryl Janmaat stond toen al niet meer op het veld; hij werd geblesseerd naar de kant gehaald.

Het defensieve geschutter zorgde voor een massale roep van de Liverpool-fans om Virgil van Dijk. De verdediger van Southampton wordt nog altijd begeerd door manager Jürgen Klopp, maar mag van zijn club onder geen beding weg. Liverpool liet zaterdag echter zien een type-Van Dijk uitstekend te kunnen gebruiken.

Aanvallend zat het beter in elkaar bij The Reds. Na 55 minuten zorgde Roberto Firmino vanaf de strafschopstip voor 2-2 en twee minuten later was het Mohamed Salah die bij zijn debuut de 2-3 als eindstand op het scorebord leek te zetten. Niets bleek echter minder waar: Britos zorgde in de dying seconds voor de 3-3.