Braziliaan (18) scoort fantastisch en wordt getipt voor PSV 1: 'Lang gewacht'

Braziliaan (18) scoort fantastisch en wordt getipt voor PSV 1: 'Lang gewacht'

12-08-2017 15:44
34

Mauro Junior is sinds deze zomer eindelijk speler van PSV en maakt een uitstekende indruk in zijn eerste maanden in Eindhoven. De achttienjarige Braziliaan scoorde zaterdag op fantastische wijze tijdens het oefenduel van Jong PSV met Valenciennes (4-0).

Junior wordt getipt als een speler die snel de stap naar PSV 1 kan maken. Hij is blij dat hij eindelijk in Eindhoven speelt, na een aantal stages de afgelopen jaren. "Ja, ik heb er lang op moeten wachten en ik kan nu al zeggen dat het de juiste keuze is geweest. Ik ben hier vanaf vier jaar geleden al zo vaak geweest inderdaad. PSV heeft lang geleden een gastfamilie voor me gevonden, waar ik eerder een ruime periode mocht verblijven. Het voelt dus al vertrouwd om hier te zijn en ik ken een deel van mijn ploeggenoten al wat langer", zegt Junior, die als tien en als naar binnen trekkende rechtsbuiten kan spelen, tegen het Eindhovens Dagblad.

Wedden

Meer odds

"Ik mag nu werken met grote voetballers en voel het vertrouwen van onze coach Dennis Haar. Wie kan in Brazilië vertellen dat hij mag werken met Ruud van Nistelrooy en Mark van Bommel? Ik nu dus en dat voelt geweldig", aldus de Braziliaan, die zelf nog niet denkt aan een snelle stap naar de hoofdmacht. "Ik geniet van elke wedstrijd en wacht rustig op mijn kansen."