Ajax moet het vanwege transferperikelen zonder Sánchez doen tegen Heracles

Ajax moet het vanwege transferperikelen zonder Sánchez doen tegen Heracles

12-08-2017 18:06
152

Vanwege de transferperikelen heeft Ajax besloten om Davinson Sánchez niet op te nemen in de wedstrijdselectie voor het duel met Heracles Almelo, meldt zowel het Algemeen Dagblad en De Telegraaf. De Colombiaanse verdediger wordt stevig gelinkt aan een transfer naar Tottenham Hotspur.

De vervanger van Sánchez heet Damil Dankerlui. De grote vraag is of de Colombiaanse mandekker zijn laatste wedstrijd voor Ajax inmiddels heeft gespeeld. Tottenham is bereid om veertig miljoen euro voor Sánchez te betalen, maar Ajax staat stevig in de schoenen en heeft dat bod resoluut van tafel geveegd. Directeur spelersbeleid Marc Overmars heeft laten weten dat Sánchez niet te koop is, maar beide partijen weten dat dat geen garanties geeft.

Wedden

Meer odds

Mocht Ajax afscheid nemen van Sánchez, dan heeft de Amsterdamse club één seizoen van de Colombiaan kunnen genieten. Het aantrekken van Sánchez blijkt zowel in sportief als financieel opzicht een schot in de roos. De verdediger blinkt bijna wekelijks uit en doordat hij voor slechts vijf miljoen euro werd gekocht, kan Ajax een winst van minimaal 35 miljoen euro maken.