Sánchez 'is nu al weg': Voor Ajax te hopen dat grotere clubs zich ermee bemoeien

Sánchez 'is nu al weg': "Voor Ajax te hopen dat grotere clubs zich ermee bemoeien"

12-08-2017 18:16
83

Davinson Sánchez zit niet bij de wedstrijdselectie van Ajax voor het duel met Heracles Almelo en in de studio van FOX Sports denkt men dat de verdediger al zo goed als weg is uit Amsterdam.

Tottenham Hotspur heeft zich officieel gemeld voor Sánchez en vanwege die transferperikelen is de Colombiaan er zaterdag niet bij. "Die is weg", zegt analist Hugo Borst bij FOX Sports in een reactie op het nieuws. "Die is nu al weg en hoe hoog dat eindbod wordt... voor Ajax is het te hopen dat er misschien nog een andere club zich ermee gaat bemoeien. Een heleboel clubs hebben hem in het vizier. Er is nu een openingsbod van Tottenham, maar het zou me niet verbazen als er nog wat grotere clubs overheen gaan." Ook Real Madrid en FC Barcelona zijn geïnteresseerd.

Ronald de Boer zou het verstandig vinden van Ajax om Sánchez te verkopen. "Als hij te kennen heeft gegeven: hé luister, ik wil naar Londen of naar Barcelona, want ze willen me hebben... Ik zie dit weer als een stapje, dank je wel. Dan heb je ook een speler die met zo'n bakkes zit."