Veltman: 'Dan zie je dat zijn kleding er niet is, één en één is dan twee'

Veltman: 'Dan zie je dat zijn kleding er niet is, één en één is dan twee'

12-08-2017 23:01
53

Naïef, zo noemt Joël Veltman het spel van Ajax na de 2-1 nederlaag bij Heracles Almelo. De Ajax-aanvoerder gaat ook in op het naderende vertrek van Davinson Sánchez.

"We zijn na die 1-0 naïef. Dan willen we die 2-0 maken, maar dan lopen we uit onze organisatie en lopen we tegen twee countergoals aan", reageert Veltman bij FOX Sports. "Er was niks aan de hand. We kwamen gewoon terecht met 1-0 voor en dan geef je het weg."

Ajax miste zaterdagavond Sánchez in Almelo. Hij zat niet bij de wedstrijdselectie, omdat hij te veel bezig was met een mogelijke transfer naar Tottenham Hotspur. Veltman kreeg dat net als zijn ploeggenoten voor de wedstrijd te horen.

"Op een gegeven moment merk je dat zijn kleding er niet hangt. Dan weet je wel hoe laat het is in de zin dat hij er niet bij is. Je komt de kleedkamer binnen, en dan zie je dat z'n hotelpak er niet is. Eén en één is twee denk ik. De trainer zei tijdens de bespreking die hij alleen spelers erbij wilde die honderd procent gefocust zijn op de wedstrijd."