'We zijn pas heel kort bezig, maar dit is weer een ontzettende mokerslag'

'We zijn pas heel kort bezig, maar dit is weer een ontzettende mokerslag'

12-08-2017 23:14
84

Marcel Keizer ervaart de onverwachte nederlaag van Ajax bij Heracles Almelo als de zoveelste mokerslag in het nog jonge seizoen. De Amsterdammers gingen zaterdagavond met 2-1 onderuit.

"Het is een ontzettende mokerslag en het is niet de eerste", verklaart Keizer na afloop aan FOX Sports. "We zijn pas heel kort bezig, maar we hebben er al een aantal geïncasseerd. En toch gaan we morgen gewoon nabespreken en dan richten we ons op Rosenborg, want die zal gewoon gewonnen moeten worden."

Ajax speelt donderdag eerst thuis tegen Rosenborg (play-offs Europa League). Het is sterk de vraag of Davinson Sánchez er dan wél bij is. De Colombiaanse verdediger, die op weg lijkt naar Tottenham Hotspur, ontbrak tegen Heracles door alle transferperikelen.

Op de vraag of Sánchez er tegen Rosenborg wel bij is, kan Keizer niet antwoorden. "Dat weet ik net zo min als jij. Of zijn afwezigheid invloed heeft gehad? Nee, dat vind ik veel te makkelijk. We hadden hier gewoon de wedstrijd moeten winnen. Met of zonder Davinson. Dat zijn geen excuses", besluit de Ajax-trainer.