Keizer: 'Hij hoeft niet weg. Er moeten wat dingen worden uitgesproken'

Keizer: 'Hij hoeft niet weg. Er moeten wat dingen worden uitgesproken'

13-08-2017 00:06
106

Davinson Sánchez was niet voldoende gemotiveerd om in actie te komen tegen Heracles Almelo. Dat zegt Marcel Keizer na afloop van de 2-1 nederlaag van Ajax.

Sánchez gaf zaterdagmiddag zelf aan bij Keizer dat hij niet in actie wilde of kon komen, aldus de Ajax-trainer op de persconferentie in Almelo. In gesprek met De Telegraaf erkent Keizer dat Sánchez te veel bezig was met een mogelijke miljoenentransfer naar Tottenham Hotspur.

Wedden

Meer odds

"Davinson heeft te veel aan zijn hoofd", doelt Keizer op de concrete belangstelling van Tottenham. De Londenaren willen zo'n veertig miljoen euro betalen voor de Colombiaan. "Hij vond zichzelf niet gemotiveerd genoeg. Van mij hoeft hij niet weg. Er moeten een aantal dingen worden uitgesproken en ik hoop dat hij er dan weer bij is.''

Zonder Sánchez begon Ajax zaterdagavond met een 2-1 nederlaag bij Heracles aan het nieuwe seizoen. De Amsterdammers moeten daarom direct in de achtervolging. PSV won met 3-2 van AZ, terwijl Feyenoord zondag in actie komt tegen FC Twente (aftrap 14.30 uur in De Kuip).