Van de Beek: Wat ik tegen hem ga zeggen? Ik weet niet of ik hem nog zie

Van de Beek: "Wat ik tegen hem ga zeggen? Ik weet niet of ik hem nog zie"

13-08-2017 07:46
43

Net als de rest van zijn ploeggenoten hoopt ook Donny van de Beek dat Davinson Sánchez na 31 augustus nog speler van Ajax is. De twintigjarige middenvelder gaat de Colombiaanse verdediger adviseren om te blijven, maar twijfelt of het advies aangenomen gaat worden. Sánchez wordt gelinkt aan Tottenham Hotspur.

"Dat zou heel vervelend zijn", doelt Van de Beek in gesprek met de NOS op een mogelijk vertrek van Sánchez. "Hij is een heel belangrijke speler voor ons. Een goede verdediger die we goed kunnen gebruiken. Ik hoop dat hij blijft. Wat ik tegen hem ga zeggen? Ik weet niet of ik hem nog zie. We zullen hem vast nog wel op de club zien. Ik zal wel tegen hem zeggen dat hij moet blijven, maar ik weet niet of hij gaat luisteren. Ik hoop in ieder geval dat hij blijft."

Ajax moest het zaterdagavond tegen Heracles Almelo vanwege motivatieproblemen ineens zonder Sánchez doen en ging met 2-1 de bietenbrug op. "We moeten heel snel bij elkaar komen omdat het beter moet", zegt Van de Beek. "Donderdag spelen we de volgende wedstrijd al (tegen Rosenborg, red.). Die is gewoon heel belangrijk. We moeten bij elkaar gaan zitten. Niet de kopjes laten hangen. Borst vooruit, want we kunnen het wel gewoon."