'Bod van minstens 30 miljoen op Dolberg; ook Bosz heeft interesse'

'Bod van minstens 30 miljoen op Dolberg; ook Bosz heeft interesse'

13-08-2017 08:52
265

Volgens de Italiaanse krant Tuttosport kan Ajax binnen enkele uren een bod van AC Milan op Kasper Dolberg verwachten. Naast Davinson Sánchez moeten de Amsterdammers wellicht rekening houden met een vertrek van nóg een belangrijke speler.

Tuttosport meldt dat Dolberg momenteel tussen de dertig en 35 miljoen euro moet kosten. Dat had hoger kunnen zijn als Ajax niet in de derde voorronde van de Champions League was uitgeschakeld door OGC Nice. De Italiaanse krant schrijft ook dat de waarde van Davinson Sánchez daardoor minstens met twaalf miljoen euro gedaald is. De Colombiaan lijkt voor minstens veertig miljoen euro te vertrekken naar Tottenham Hotspur.

Het koopkrachtige Milan is niet de enige geïnteresseerde partij. Tuttosport meldt ook dat het Borussia Dortmund van Peter Bosz en AS Monaco geïnteresseerd zijn. Bosz liet Dolberg vorig jaar debuteren en onder zijn leiding brak de jonge Deense spits ook door. Monaco werd al eerder aan Dolberg gelinkt. De Franse topclub wil hem naar verluidt de duurste Ajacied ooit maken.