'Sánchez hakt knoop door en dient vertrekwens in bij Ajax-directie'

'Sánchez hakt knoop door en dient vertrekwens in bij Ajax-directie'

13-08-2017 09:33
145

Davinson Sánchez heeft aan de clubleiding van Ajax laten weten dat hij wil vertrekken. Dat is ook de reden waarom hij niet opgenomen is in de wedstrijdselectie voor het duel met Heracles Almelo.

Dat meldt boulevardkrant The Daily Mail, dat eerder al melding maakte van de interesse van Tottenham Hotspur in de Ajacied. Nadat Sánchez te horen kreeg dat de Premier League-club bereid is om ver voor hem te gaan, is het voor de Colombiaanse verdediger duidelijk dat hij naar de Premier League wil en niet meer in Amsterdam wil blijven. Sánchez ontbrak in de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen Heracles (2-1 verlies) omdat hij volgens trainer Marcel Keizer motivatieproblemen had. Volgens The Daily Mail heeft de verdediger kort daarvoor aangegeven dat hij wil vertrekken.

Wedden

Meer odds

Tottenham heeft de beste papieren om Sánchez in te lijven, maar moet wel rekening houden met concurrentie. Zo zijn ook FC Barcelona, Real Madrid en Internazionale in hem geïnteresseerd, al loopt de Premier League-club voorop. Ajax heeft Sánchez een sterk verbeterde financiële aanbieding gedaan, in de hoop dat hij minstens nog een jaar in Amsterdam wil blijven. De vraag is of de Colombiaan dat gaat accepteren.