Bosz staat op strepen en legt Barça-doelwit permanente schorsing op

Bosz staat op strepen en legt Barça-doelwit permanente schorsing op

13-08-2017 09:49
24

Borussia Dortmund meldt dat Ousmane Dembélé voor onbepaalde tijd geschorst is. De Fransman kwam afgelopen donderdag niet opdagen op de training, omdat hij in Parijs was in afwachting van een transfer naar FC Barcelona.

Toen Dembélé terugkeerde, kreeg hij van trainer Peter Bosz direct een boete en een schorsing tot en met dit weekend. Zondagochtend communiceert Dortmund dat de schorsing voor onbepaalde tijd blijft staan. "Onze focus ligt nu op de voorbereiding voor de wedstrijd tegen VfL Wolfsburg dit weekend", verklaart technisch directeur Michael Zorc op de clubsite. "Dembélé krijgt de mogelijkheid om voor zichzelf te trainen.

Wedden

Meer odds

Dortmund meldt verder dat het zich onthoudt van verder commentaar. Dembélé geldt als topprioriteit voor Barcelona, dat druk op zoek is naar een vervanger van Neymar, die voor 222 miljoen naar Paris Saint-Germain verkaste. Het lijkt erop dat Dembélé een transfer naar Catalonië probeert te forceren. Beide clubs hebben echter nog geen akkoord bereikt, vraag en aanbod liggen vooralsnog te ver uit elkaar.