'Heracles wil geen prijs bepalen, geïnteresseerde clubs krijgen geen tegenbod'

'Heracles wil geen prijs bepalen, geïnteresseerde clubs krijgen geen tegenbod'

13-08-2017 11:37
10

Samuel Armenteros weet niet of hij na 31 augustus nog bij Heracles Almelo voetbalt. Duidelijk is dat zijn club hem liever niet kwijt wil.

Armenteros (27) heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug en schermde deze zomer met belangstelling uit binnen- en buitenland. Zaterdagavond zat hij echter 'gewoon' in de wedstrijdselectie van Heracles voor het gewonnen competitieduel met Ajax. Door een blessure kwam hij niet in actie.

"Ik weet het niet, dat is de waarheid", aldus Armenteros, wiens contract medio 2018 afloopt, bij De Tafel van Kees op FOX Sports over zijn sportieve toekomst. Heracles wil hem niet kwijt. "Ik heb geen indicatie gehad hoeveel ik moet kosten. Wel heb ik meerdere keren een gesprek gehad met de club, maar zij willen geen prijs bespreken."

Ook geïnteresseerde clubs krijgen weinig tot niets los bij Heracles. "De clubs die bij Heracles zijn gekomen, hebben geen tegenbod gekregen. Het is steeds 'nee' geweest. Welke clubs zich hebben gemeld? Dat durf ik niet allemaal zo te zeggen, maar binnen- en buitenlandse clubs zijn langs de deur geweest."