Aubameyang breekt training af: opvallende timing na flirt met AC Milan

Aubameyang breekt training af: opvallende timing na flirt met AC Milan

13-08-2017 12:03
11

Pierre-Emerick Aubameyang heeft zondag de training van Borussia Dortmund afgebroken. Hij kampt met een verkoudheid, maar volgens Duitse en Italiaanse media zit er meer achter.

Aubameyang liet zich immers opvallend positief uit over een potentiële transfer naar AC Milan, dat de Gabonese spits voor veel geld wil oppikken bij Dortmund. Op de zondagtraining van Peter Bosz stopte hij er na een half uur mee. Volgens Dortmund met een lichte verkoudheid.

In de tussentijd flirtte Aubameyang openlijk met een terugkeer bij Milan. Hij vertrok in zijn jonge jaren uit San Siro en groeide via Saint-Etienne en Dortmund uit tot één van de beste spitsen ter wereld. In een livestream op Instagram hield hij zich niet in.

"Ik kom graag terug, maar ze slapen. Wat kan ik eraan doen?", wijst Aubameyang op de Milan-directeurs Massimiliano Mirabeli en Marco Fassone. Vooral Mirabelli heeft er de laatste weken weinig aan gedaan om de interesse in Aubameyang tegen te spreken. Hij mikt ook op Nikola Kalinic, Diego Costa of Andrea Belotti.