'Sánchez en management smeden transferplan; 50 à 55 miljoen voor Ajacied'

'Sánchez en management smeden transferplan; 50 à 55 miljoen voor Ajacied'

13-08-2017 14:58
194

Davinson Sánchez en zijn  management zijn momenteel aan het bekijken hoe een vertrek bij Ajax zo snel mogelijk kan worden geregeld. Telegraaf-verslaggever Valentijn Driessen meldt dat zondagmiddag bij Ziggo Sport. Sánchez staat in de nadrukkelijke belangstelling van Tottenham Hotspur. 

Spurs deed deze week een bod van ongeveer veertig miljoen euro op Sánchez (21). Ajax ging niet akkoord met dat bod. De Colombiaanse verdediger wil hoe dan ook vertrekken; zaterdagavond kon hij zich al niet meer motiveren voor het uitduel met Heracles Almelo. 

Driessen heeft vernomen dat ook Chelsea belangstelling heeft voor Sánchez. Dat de international vertrekt uit Amsterdam staat volgens hem 'als een paal boven water'. Vraag is nu vooral hoeveel Ajax gaat verdienen aan Sánchez, die een jaar geleden voor vijf miljoen euro werd aangetrokken. 

"Nu is er veertig miljoen geboden, maar uiteindelijk ga je natuurlijk naar 50 à 55 miljoen voor Sánchez", aldus de Telegraaf-journalist. Ook onder meer FC Barcelona zou interesse hebben in de Colombiaan.