Feyenoord-huurling laat zich zien: 'Ik was niet gefrustreerd. Het was een signaal'

Feyenoord-huurling laat zich zien: 'Ik was niet gefrustreerd. Het was een signaal'

13-08-2017 15:54
5

Roda JC-middenvelder Simon Gustafson scoorde zondag twee keer bij zijn debuut, maar baalt flink van de nederlaag tegen PEC Zwolle. De Limburgers werden met 4-2 verslagen. "Twee doelpunten waren niet genoeg", aldus de Feyenoord-huurling in gesprek met FOX Sports.

"Als je niet wint dan is het niet goed genoeg. Een grote teleurstelling", zei Gustafson, die duidelijk niet tevreden was. "We hebben een paar grote kansen gehad om de wedstrijd te beslissen. We moeten de wedstrijd beter controleren en elkaar beter vinden."

In de slotfase, toen er al 4-2 op het scorebord stond, ontving Gustafson een gele kaart, nadat hij een flinke beuk uitdeelde. "Ik was niet gefrustreerd", zegt de middenvelder. "Het was een signaal waarmee ik wou laten zien dat het nog niet over was en dat we nog moesten vechten. Winnaarsmentaliteit? Tja, ik weet niet wat het is."

Over zijn persoonlijke situatie heeft Gustafson vooralsnog niets te klagen. "Ik heb een vrije rol. Als ik wil kan ik diep, dat ligt me wel. Ik ben blij om te spelen, wat de grootste reden is waarom ik hier ben."