Pechvogel Hahn geblesseerd naar de kant tijdens debuut: Toen voelde ik iets

Pechvogel Hahn geblesseerd naar de kant tijdens debuut: "Toen voelde ik iets"

13-08-2017 20:58
17

Een treurig debuut in de Eredivisie namens sc Heerenveen voor Warner Hahn. De doelman, overgenomen van Feyenoord, viel zondagmiddag al binnen tien minuten uit omdat zijn schouder uit de kom was. Komende week zal blijken hoe lang Heerenveen geen beroep kan doen op Hahn. 

"We hebben niet lang gevoetbald of ik kon alweer naar de kant", sipte de goalie na de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. "Er ging een bal voorlangs en die begeleid ik rustig naast het doel. Toen voelde ik al iets in mijn schouder. Na het doelpunt (Heerenveen maakte al vroeg 0-1, red.) zette dat door."

Hahn ontkent dat hij geblesseerd raakte omdat hij de openingstreffer iets te fanatiek vierde. Dat werd namelijk gesuggereerd op social media. "Nee, daarvoor voelde ik het al. Tijdens het juichen voelde ik dat het niet goed zat."

Nu moet blijken hoe lang Hahn uit de roulatie is. "Ik hoop op een snel herstel. Hoe lang het duurt? Weet jij het? Nu voelt het redelijk. Morgen kijken we wel verder." Hij verwacht niet dat het een zware blessure is. "Nee, dan had ik nu wel meer pijn gehad. Nu maar hopen dat het snel voorbij is."