Spitsenprobleem in Tilburg: Alle minuten voor de winterstop zijn meegenomen

Spitsenprobleem in Tilburg: "Alle minuten voor de winterstop zijn meegenomen"

14-08-2017 13:51
15

Willem II dreigt het nieuwe Eredivisie-seizoen te beginnen met een heus spitsenprobleem. De Tricolores hebben met Fran Sol (foto) en Bartholomew Ogbeche twee centrumspitsen onder contract staan, die echter beiden met fysieke ongemakken worstelen.

Sol speelde zondag negentig minuten mee tegen Excelsior, maar na afloop moest zijn knie in het verband. "Ik ben woensdag pas begonnen met trainen. We moeten voorzichtig zijn, maar het is niet ernstig", aldus de Spanjaard tegenover Omroep Brabant. Trainer Erwin van de Looi haalde opgelucht adem, nadat Sol de wedstrijd had uitgespeeld. "Dat is eigenlijk een wonder. Hij heeft in de voorbereiding heel erg weinig gespeeld."

Wedden

Meer odds

Ogbeche is nog herstellende van een kruisbandblessure, maar Van de Looi rekent voorlopig niet op de Nigeriaan. "Ogbeche gaat vanaf maandag weer voorzichtig meetrainen. Maar dat is af en toe en nog lang niet iedere dag. Soms traint hij hier, maar hij gaat ook nog in Zeist trainen in het kader van zijn revalidatie. Alle minuten die hij voor de winterstop maakt, zijn meegenomen." De trainer beseft dat hij moeizame weken tegemoet gaat. "De bezetting is nu gewoon erg dun, een extra aanvaller zou meer dan welkom zijn."