Feyenoord-debutant maakt indruk op Gio: 'Een versterking voor onze selectie'

Feyenoord-debutant maakt indruk op Gio: 'Een versterking voor onze selectie'

15-08-2017 20:25
94

Giovanni van Bronckhorst is zeer te spreken over aanwinsten Jeremiah St. Juste en Sofyan Amrabat. De Feyenoord-trainer licht de verdediger, die deze zomer overkwam van sc Heerenveen, uit.

"De indruk die ik bij hem al weken heb, is dat het een versterking is voor onze selectie", zegt Van Bronckhorst in gesprek met Feyenoord TV. "We hadden tegen FC Twente twee wissels, het inbrengen van Sofyan en Jeremiah. Dat zijn jongens die er gelijk kunnen staan. Ik ben blij dat de selectie in dat opzicht breder is. Dat we dit soort jongens kunnen brengen. Het zijn jongens die potentiële basisspelers zijn. Daar ben ik heel blij mee."

Ook Kevin Diks maakte in het duel met Twente een goede indruk. "Hij speelde een heel goede wedstrijd. Ik vond hem met name ook heel goed in balbezit. Hij was zeker in de duels. De voorgaande duels was dat minder, maar het is een jongen die pas twintig is. Hij is nieuw bij de club, moet wennen aan zijn medespelers. Ik ben blij voor hem dat hij het beter heeft gedaan. Dat hoorde je ook aan de waardering van het publiek. Dat geeft vertrouwen."