Transfersoap rond aan Ajax gelinkte Rigoni: 'De deal gaat voor 95 procent door'

Transfersoap rond aan Ajax gelinkte Rigoni: 'De deal gaat voor 95 procent door'

Gepubliceerd: dinsdag 15 augustus 2017 om 20:40di 15-08-2017 om 20:40

Emiliano Rigoni, de Argentijnse middenvelder die eerder deze zomer hardnekkig aan Ajax werd gelinkt, gaat voor 95 procent zeker naar Zenit Sint-Petersburg. Dat zegt zijn zaakwaarnemer dinsdag.

Eind juli leek de transfer van de 24-jarige Rigoni naar Rusland definitief, maar ruim twee weken later zijn de onderhandelingen nog steeds niet afgerond. Rigoni is ondertussen teruggekeerd naar Independiente om de training te hervatten. Juan Cruz Oller, zijn belangenbehartiger, zegt zich geen zorgen te maken.

"Het is voor 95 procent rond. Ik ben zeer optimistisch over de onderhandelingen met Zenit", zegt hij op het Argentijnse radiostation FM Late 93.1. Gazprom, hoofdsponsor van Zenit, wil de deal graag snel rond hebben. "Ze hebben aangeboden om bij de laatste stap in de onderhandelingen te helpen." De transfersom zou rond de zestien miljoen euro komen te liggen.

Het Italiaanse Internazionale ligt inmiddels op de loer in het geval de deal alsnog klapt. Ajax en SSC Napoli werden vóór de soap met Zenit al actief aan Rigoni gelinkt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws