Favre: Sneijder heeft twee maanden niet gespeeld, dat heeft tijd nodig

Favre: "Sneijder heeft twee maanden niet gespeeld, dat heeft tijd nodig"

15-08-2017 22:01
27

Lucien Favre denkt dat Wesley Sneijder nog wel even nodig heeft om topfit te worden. De trainer van OGC Nice houdt de middenvelder in ieder geval nog buiten de selectie voor het duel met SSC Napoli.

De Fransen spelen woensdag de eerste wedstrijd in de play-offs van de Champions League. Na Ajax wacht nu Napoli. "We wisten dat het twee moeilijke tegenstanders zouden worden. We zijn voorbij Ajax gekomen en nu hebben we Napoli. Maar elke ploeg heeft een paar zwakke punten", aldus Favre op de persconferentie.

Mario Balotelli en Sneijder zijn nog niet fit en ontbreken. "Balotelli en Sneijder hebben vanmorgen individueel getraind. Ze zullen zo snel mogelijk terug zijn, maar we gaan het niet overhaasten. Sneijder heeft twee maanden niet gespeeld. Dat heeft tijd nodig", aldus Favre.

Dat Nice in de Franse competitie met twee nederlagen is begonnen, zegt Favre niet zo veel. "Vergeet niet dat we daarvoor twee wedstrijden tegen Ajax hebben gehad. Niemand verwachtte van ons dat we door zouden gaan. We wisten dat de start van het seizoen zwaar zou worden."