Update: Jones laat zich wederom niet zien op veld, duo dag na rentree afwezig

Update: Jones laat zich wederom niet zien op veld, duo dag na rentree afwezig

17-08-2017 11:41
29

De geblesseerde Feyenoorders Kenneth Vermeer (foto) en Bart Nieuwkoop zijn op de weg terug. Het tweetal keerde woensdagochtend terug op het trainingsveld van de regerend landskampioen, meldt het Algemeen Dagblad.

Het zal echter nog even duren voordat doelman Vermeer en rechtsback Nieuwkoop weer aan kunnen sluiten bij de groepstraining. Woensdagochtend moesten ze zich nog beperken tot loopoefeningen. Vermeer liep eerder deze maand een peesblessure op in zijn hand, waardoor hij nog ongeveer anderhalve maand geen wedstrijden kan keepen. Nieuwkoop haakte in het begin van de voorbereiding af met een hamstringblessure en wordt op korte termijn weer terugverwacht.

Brad Jones ontbrak eveneens tijdens de groepstraining. De Australische keeper kon zondag tegen FC Twente al niet meedoen vanwege een rugblessure en moest vervangen worden door debutant Justin Bijlow. Hoe lang hij nog rust moet houden en wanneer hij weer aan kan sluiten bij de selectie, is vooralsnog onbekend.

Update 17/8 11.41: Brad Jones was ook donderdag niet op de training aanwezig bij Feyenoord. De doelman ondervindt nog altijd teveel hinder van een rugblessure en heeft zich nog niet op het veld laten zien. Ook Kenneth Vermeer en Bart Nieuwkoop, die woensdag hun rentree maakten en individueel trainden, verschenen donderdag niet op de training. Dat meldt RTV Rijnmond.