NEC slaat weer toe en legt spits voor vier jaar vast: Iets moois laten zien

NEC slaat weer toe en legt spits voor vier jaar vast: "Iets moois laten zien"

16-08-2017 12:03
13

Sven Braken zet zijn loopbaan voort bij NEC. De spits van Almere City is voor vier seizoenen gecontracteerd, meldt de formatie uit Nijmegen woensdagochtend via de officiële kanalen. 

NEC-directeur Remco Oversier is blij met de komst van Braken (24). "Sven is een veelzijdige spits die het overzicht behoudt op het veld. Hij is sterk in de lucht en levert hij altijd arbeid en energie. Met zijn komst complementeren we het spitsenduo en zorgen we voor een goede concurrentie in de aanvalslinie", zegt hij op de website van de degradant. 

"Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de constructieve houding van Almere City FC rondom deze transfer", besluit Oversier. Braken zelf is erg blij met zijn verhuizing van Almere naar Nijmegen. 

"Ik heb ontzettend veel zin om hier aan de slag te gaan, om als één team het veld van de Goffert op te lopen en de mensen iets moois te laten zien en samen te winnen. We gaan samen voor promotie naar de Eredivisie, hopelijk kan ik daar een belangrijke rol in spelen door veel doelpunten te scoren."

Eerder deze zomer trok NEC onder meer Anass Achahbar, Guus Joppen en Calvin Verdonk aan.