LIVE-discussie: FC Utrecht in vorm met Emanuelson op '6' tegen Zenit

LIVE-discussie: FC Utrecht in vorm met Emanuelson op '6' tegen Zenit

16-08-2017 16:45
44

FC Utrecht treedt met Urby Emanuelson als defensieve middenvelder aan tegen Zenit Sint-Petersburg. De linksbenige speler neemt de positie in van de geblesseerde Anouar Kali.

Kali raakte tegen ADO Den Haag zwaar geblesseerd aan zijn achillespees en staat de komende maanden buitenspel. Rechts achterin staat Sean Klaiber, waardoor Giovanni Troupee nog op de bank zit. Hetzelfde geldt voor Dario Dumic, die nog niet fit genoeg was om te starten. Robin van der Meer is linksback.

Yassin Ayoub is op tijd hersteld van de blessure die hij tegen ADO opliep en staat in de basis. Sander van de Streek en Zakaria Labyad vergezellen hem. De aanval wordt, net als in het openingsweekend in de Eredivisie, gevormd door Gyrano Kerk en Cyriel Dessers. De wedstrijd in de Galgenwaard begint om 18.00 uur.

Opstellingen:
FC Utrecht: Jensen; Klaiber, Van der Maarel, Braafheid, Van der Meer; Van de Streek, Ayoub, Emanuelson, Labyad; Kerk, Dessers.

Zenit Sint-Petersburg: Lunev; Smolnikov, Mammana, Ivanovic, Criscito; Yerokhin, Paredes, Kranevitter; Driussi, Kokorin, Zhirkov.