Update: 'Manchester City biedt 20 miljoen euro voor opmerkelijke transfer'

Update: 'Manchester City biedt 20 miljoen euro voor opmerkelijke transfer'

17-08-2017 00:10
20

In de zoektocht naar versterking voor de verdediging is Manchester City uitgekomen bij West Bromwich Albion-stopper Jonny Evans. Dat meldt Sky Sports.

Volgens het Engelse medium staat Evans al 'enkele weken' op de radar van Manchester City. Sterker nog, West Bromwich Albion zou het eerste bod uit Manchester reeds van tafel hebben geveegd. In de komende dagen moet duidelijk worden of City de belangstelling voor Evans doorzet of doorschakelt naar alternatieven. Hoeveel Evans moet kosten, is niet bekend.

Een transfer van Evans naar Manchester City zou zéér opmerkelijk zijn, omdat de Noord-Ierse international twee jaar geleden nog werd verkocht door stadgenoot Manchester United. Op Old Trafford werd Evans te licht bevonden. De 29-jarige verdediger speelde de afgelopen seizoenen bijna alles voor West Brom en is onderdeel van één van de minst gepasseerde defensies van de Premier League.

Update 00.10: Ook de BBC meldt de concrete belangstelling van Manchester City voor Jonny Evans. Het geboden bedrag wordt bovendien uit de doeken gedaan: twintig miljoen euro. West Bromwich Albion vindt dat niet genoeg en heeft inmiddels twee aanbiedingen van tafel geveegd. Het contract van Evans, die negen jaar bij Manchester United speelde, loopt nog twee jaar door.