Het is moeilijk om nee te zeggen als zo'n grote club als Ajax komt

"Het is moeilijk om nee te zeggen als zo'n grote club als Ajax komt"

16-08-2017 21:14
23

Dennis Johnsen is verguld met zijn overstap van sc Heerenveen naar Ajax. De Amsterdammers presenteerden de Noorse aanvaller woensdag.

"Het is moeilijk om nee te zeggen als zo'n grote club als Ajax komt", vertelt Johnsen aan Ajax TV. Het negentienjarige toptalent sluit in eerste instantie aan bij Jong Ajax. "Als ik het goed doe mag ik hopelijk een paar keer met het eerste meetrainen, maar ik heb niet al te hoge verwachtingen. Ik doe gewoon mijn best, wil een paar goals maken, wat assists geven en dan zien we het wel."

Een doelpunt van Johnsen in de voorbereiding van Heerenveen ging enkele weken geleden viral. "Ik zal niet zeggen dat het een gebruikelijke goal is, maar het gebeurt wel van tijd tot tijd", lacht de Noor, die donderdagavond op de tribune zit als zijn nieuwe club Ajax het opneemt tegen zijn oude club Rosenborg BK. "Natuurlijk zal ik voor Ajax juichen. Het is wel grappig, maar ik heb niet zo'n sterke band met het eerste (van Rosenborg, red.), want ik was er nooit bij. Dus het is niet zo'n heel bijzondere wedstrijd voor mij."