Labyad dankbaar: Hij heeft ons duidelijk gemaakt hoe het in Europa gaat

Labyad dankbaar: "Hij heeft ons duidelijk gemaakt hoe het in Europa gaat"

16-08-2017 20:14
19

FC Utrecht stuntte woensdagavond met een 1-0 overwinning op Zenit Sint-Petersburg, maar matchwinner Zakaria Labyad stond na afloop met gemengde gevoelens FOX Sports te woord. Hij had meer gewild.

Labyad maakte een kwartier voor tijd de 1-0 voor Utrecht, dat daarvoor al legio kansen kreeg om de ban te breken. "Het is jammer dat het bij 1-0 is gebleven", aldus Labyad tegen FOX. "We hadden veel meer kunnen scoren, gezien alle kansen die we hebben gehad. Maar dit is wel een fantastisch resultaat. Zenit heeft een goede ploeg, maar wij bleven toch ook onze kansen creëeren."

Utrecht trapt volgende week donderdag met een 1-0 voorsprong af tegen Rusland. Labyad is benieuwd of dat genoeg zal zijn. "Zij moeten nu twee keer scoren, maar als wij er daar eentje maken, krijgen zij het heel moeilijk", zegt de matchwinner van Utrecht. "Het gaat goed, en onze trainer speelt daar een belangrijke rol in. Hij heeft ons duidelijk gemaakt hoe het in Europa gaat. We hebben ook aardig wat jongens die in Europa hebben gespeeld. Dat helpt ons ook in dit soort duels."