'Ajax houdt vast aan vraagprijs: kans groot dat onderhandelingen worden afgekapt'

'Ajax houdt vast aan vraagprijs: kans groot dat onderhandelingen worden afgekapt'

17-08-2017 07:13
90

Ajax en Tottenham Hotspur zijn vooralsnog geen millimeter nader tot elkaar gekomen over een transfer van Davinson Sánchez. De overgang van de Colombiaan, die zelf akkoord is met de Londense club, staat zelfs op losse schroeven, meldt De Telegraaf.

Ajax houdt vast aan een vraagprijs van vijftig miljoen euro, terwijl Tottenham niet verder wil gaan dan veertig miljoen. De deal kan de komende uren alsnog in een stroomversnelling komen, maar de kans is groter dat de onderhandelingen – al dan niet tijdelijk – worden afgebroken.

Sánchez, die ook in de belangstelling staat van Real Madrid en Chelsea, maakt 'gewoon' deel uit van de wedstrijdselectie voor het duel met Rosenborg. De Telegraaf verwacht dat de mandekker op de bank begint. "Voor de training heb ik met hem gesproken wat in zijn beleving de stand van zaken was. Ik wist het al van Ajax-kant natuurlijk. Hij gaf aan: 'Laat me eerst lekker trainen'. Dat heeft hij gedaan en van daaruit kijken we verder", stelt trainer Marcel Keizer.

"Of hij speelt, bepaal ik. Sanchez heeft getraind, maar de dagen daarvoor niet en hij is er tegen Heracles ook niet bij geweest. We zullen datgene doen dat het beste is voor de club en het team", vervolgt Keizer. "Ik verwijt hem niks, nee. Ik kan me wel voorstellen in welke situatie hij zit. De spelersgroep en technische staf vinden Davinson een prima speler en we hopen dat hij blijft."