Smetje voor Room na transfer van 'half miljoen': 'Jammer dat het zo is afgelopen'

Smetje voor Room na transfer van 'half miljoen': 'Jammer dat het zo is afgelopen'

17-08-2017 07:28
29

PSV heeft niet diep in de buidel hoeven tasten om Eloy Room over te nemen van Vitesse. Volgens De Telegraaf ligt het uiteindelijke transferbedrag tussen de vier en zeven ton.

Room tekent een verbintenis voor twee seizoenen in Eindhoven, met de optie voor nog een jaar. "Het beste moet bij mij nog komen. Dat zie je bij veel doelmannen. Het is rijpen, rijpen en nog eens rijpen en je bent later dan een voetballer op je beste niveau. Dit is een ervaringsvak en ik ben blij dat PSV me waardeert en de inschatting heeft dat ik nog stappen kan maken. Het was een kans waar ik geen nee tegen kon zeggen", reageert de doelman in het Eindhovens Dagblad.

"Jammer dat het bij Vitesse zo is afgelopen, na zoveel mooie jaren", vervolgt Room, die in Arnhem de concurrentiestrijd verloor van uitgerekend Remko Pasveer. Die bewandelde eerder deze zomer de omgekeerde weg. "Ik ben de club heel veel dank voor alles verschuldigd, maar denk niet dat ik deze zomer vanwege mijn kwaliteiten op de bank ben beland", aldus Room.

De international van Curaçao had nog maar een verbintenis voor een jaar bij Vitesse. "Het is niet anders. Deze mogelijkheid deed zich voor en die heb ik met beide handen aangegrepen. Ik kijk er ontzettend naar uit om de concurrentie met Jeroen Zoet aan te gaan en zie voor mezelf voldoende perspectief."