Update: Ajax bevestigt Sánchez-absentie; Keizer komt met verklaring

Update: Ajax bevestigt Sánchez-absentie; Keizer komt met verklaring

17-08-2017 19:19
79

Davinson Sánchez ontbreekt in de wedstrijdselectie van Ajax in de Europa League-wedstrijd tegen Rosenborg. Dat meldt FOX Sports donderdagmiddag. De geruchten dat Sánchez niet mee zou spelen tegen de Noren werden aangewakkerd door het feit dat hij niet aanwezig was in het Hilton Hotel, waar de rest van de selectie zich voorbereidde.

Het is het volgende hoofdstuk in een ongekende soap. Sánchez is persoonlijk al rond met Tottenham Hotspur, Maar Ajax blijft vasthouden aan de vraagprijs van vijftig miljoen euro waaraan Tottenham niet wil voldoen. De Colombiaan sloeg dinsdag de training van de Amsterdammers over, vanwege een vermeende blessure. Woensdag was hij echter gewoon weer van de partij en werd hij opgenomen in de negentienkoppige wedstrijdselectie voor het treffen met Rosenborg.

Hiermee heeft Sánchez mogelijk zijn laatste wedstrijd voor de Amsterdammers gespeeld. Mochten Ajax en Tottenham Hotspur er toch niet uitkomen, dan heeft de centrale verdediger naar verluidt nog een ijzer in het vuur. Ook Real Madrid overweegt een bod op hem te doen.

Update 19.19: Ajax heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Sánchez inderdaad niet van de partij is tegen Rosenborg. Een verklaring ontbreekt vooralsnog. Trainer Marcel Keizer zal rond 20.15 uur zijn verhaal doen.