'Ajax en Spurs nu écht bijna akkoord: 30 miljoen direct, 15 miljoen aan bonussen'

'Ajax en Spurs nu écht bijna akkoord: 30 miljoen direct, 15 miljoen aan bonussen'

17-08-2017 19:22
85

Vanuit Londen sijpelt het bericht door dat Ajax en Tottenham Hotspur in grote lijnen akkoord zijn over de transfer van Davinson Sánchez. Volgens The Daily Telegraph en Londen Evening Standard maakt Spurs deze week 30 miljoen euro over naar Amsterdam. Daar kan in de komende seizoenen nog zo'n 15 à 20 miljoen euro bovenop komen. 

De totale som - zo'n 45 miljoen euro dus - zou op goedkeuring kunnen rekenen van de beleidsbepalers in de Arena. Er moet alleen nog gesproken worden over de exacte uitwerking van de bonussen en over hoeveel jaar deze verspreid worden, weet The Daily Telegraph. 

Nu is het een kwestie van de laatste puntjes op de i zetten, meldt London Evening Standard. Mogelijk reist Sánchez donderdagavond al af naar Londen. Deze week werd de Colombiaan ook gelinkt aan Real Madrid. Hij zou in een eerder stadium echter al besloten hebben dat Spurs zijn nieuwe club moet worden.

Ajax heeft inmiddels bevestigd dat Sánchez niet van de partij is tegen Rosenborg. Het Europa League-duel met de Noren begint donderdagavond om 20.45 uur. 

Lees ook: Overmars vs. onuitstaanbare Levy: Mister Deadline Day speelt bekend spel met Ajax