El Ahmadi onder de indruk: Het is een speler die bij Feyenoord past

El Ahmadi onder de indruk: "Het is een speler die bij Feyenoord past"

17-08-2017 21:08
76

Een basisplaats heeft hij nog niet, maar Sofyan Amrabat zou in het basiselftal van Feyenoord niet mistaan. Dat zegt ploeggenoot Karim El Ahmadi tegen Voetbal Inside.

"Hij maakt een goede indruk", opent de Marokkaanse routinier. "Het is een speler die bij Feyenoord past. Dat heeft hij tijdens zijn invalbeurten en op de training laten zien. Zo zijn er meer jongens die dicht tegen de basis aanzitten. Sofyan is pas twintig, maar het lijkt net alsof hij al jaren speelt. Baalt Jan Boskamp als Amrabat niet speelt? Dan is hij een fan van hem. Het is een speler die in de basis kan staan. Ik heb vertrouwen in hem."

El Ahmadi ziet dit seizoen een droom uitkomen: hij mag spelen in de Champions League. "Het is de eerste keer in m'n carrière. Ik ben bij FC Twente weggegaan toen ze voorronde Champions League gingen spelen. Toen kwam ik naar Feyenoord. Ik heb er nog nooit gespeeld. Mijn droomclub in de Champions League? Ik ben een groot fan van FC Barcelona. Het maakt me niet veel uit. Ik wil gewoon genieten en er alles aan doen om te stunten."