Overmars over 'veel interesse in drie, vier spelers': Geld komt echt op twee

Overmars over 'veel interesse in drie, vier spelers': "Geld komt echt op twee"

17-08-2017 21:25
87

Marc Overmars onthult dat er voor 'drie, vier spelers heel veel interesse' is. De directeur voetbalzaken van Ajax zegt echter dat geld niet het belangrijkste is in Amsterdam.

"Wij willen graag onze spelers behouden", zegt Overmars tegen Ziggo Sport. "We hebben een Europees topjaar gehad. Daar betalen we nu de prijs voor. Er is voor drie, vier spelers heel veel interesse", zegt Overmars, die benadrukt dat hij z'n elftal zo veel mogelijk bij elkaar wil houden. "Geld komt echt op twee. Het is voor een Nederlandse club niet makkelijk om de jongens binnenboord te houden."

"Of het niet gelukt is om op de interesse in Sánchez in te spelen? We hebben wel met spelers gesproken, maar je moet ze ook een eerlijk beeld geven. Als je zegt dat een speler achter Sánchez komt te spelen en hij zegt: ja, maar daar ben ik veel te goed voor, ik wil niet op het tweede plan komen, dan is het lastig schakelen. We hebben wel een back-up klaar staan (voor Sánchez, red.). We willen een zo sterk mogelijk team. Op dit moment is het nog een beetje onrustig."

Overmars zegt dat de defensie van Ajax nog versterking nodig heeft. "Één speler? Daar zeg ik niets op. Als ik twee zeg dan zeggen mensen dat er nog twee spelers komen. Daar wil ik m'n vingers niet aan branden. Misschien komt er nog een verrassing bij."