In het kort: Heerenveen weken zonder Hahn, blamage Fenerbahçe in Europa League

In het kort: Heerenveen weken zonder Hahn, blamage Fenerbahçe in Europa League

17-08-2017 21:45
10

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Heerenveen weken zonder Hahn
SC Heerenveen moet het de komende weken doen zonder Warner Hahn. De doelman raakte in het uitduel met FC Groningen tijdens het juichen geblesseerd aan zijn schouder, die uit de kom vloog. Onderzoek heeft uitgewezen dat de blessure dusdanig ernstig is dat hij de komende weken buitenspel staat.

Blamage Fenerbahçe in Europa League
Het wordt voor Fenerbahçe een hels karwei om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. In Macedonië werd er met 2-0 verloren van Vardar Skopje. Gregory van der Wiel en Robin van Persie kwamen geen minuut in actie. De return wordt over een week gespeeld in Istanbul.

Flinke tegenvaller voor Bayern
Bayern München kan komende vrijdag tijdens de eerste competitiewedstrijd niet over Manuel Neuer beschikken. De doelman brak in april zijn middenvoetsbeentje en is daarvan nog niet volledig hersteld. Trainer Carlo Ancelotti laat weten dat Bayern geen risico met de Duitse doelman.