Roda JC stopt met dromen: Ik moet soms op mijn lip bijten als ik die namen hoor

Roda JC stopt met dromen: "Ik moet soms op mijn lip bijten als ik die namen hoor"

18-08-2017 08:40
41

Roda JC kan vooralsnog niet verder op de transfermarkt. De Limburgers wachten nog altijd op miljoenen van investeerder Aleksei Korotaev, die vanwege het uitschrijven van een ongedekte cheque in de cel zit in Dubai. Technisch directeur Harm van Veldhoven zegt 'op niets te rekenen' deze transferperiode.

Door de NOS wordt de vraag gesteld of er al afscheid is genomen van de zakenman. "Dat is wat veel mensen willen horen. Ik denk dat we voor veel open moeten staan, maar voor mij is duidelijk: iets dat ik niet heb, kan ik niet uitgeven", aldus Van Veldhoven, die door de naam van Nicolas Anelka al een streep zette. "Ik heb hem hier niet gezien. Dit zal ons een tijd achtervolgen. Ik moet soms op mijn lip bijten als ik die namen hoor."

"We kunnen blijven dromen of mensen willen investeren, maar dat doen wij niet", vervolgt Van Veldhoven, die graag een elftal met een eigen identiteit neerzet, die past bij de historie van de club. "Ik werk nauw samen met Huub Stevens en Sef Vergoossen om de club vanuit die cultuur weer verder uit te zetten."