Koploper: 'Kan heel mooi seizoen worden, echt bezig om iets op poten te zetten'

Koploper: 'Kan heel mooi seizoen worden, echt bezig om iets op poten te zetten'

18-08-2017 11:23
16

Remko Pasveer waakt na de uitstekende Eredivisie-start van Vitesse tegen NAC Breda (4-1) voor al te hoge verwachtingen dit seizoen. Tegelijkertijd denkt de 33-jarige doelman wel dat er iets moois kan ontstaan in Arnhem.

"We hebben een goede selectie en ik denk we interessante dingen kunnen doen dit seizoen, maar je kunt pas echt zien waar je staat als je vijf, zes wedstrijden hebt gespeeld", zegt Pasveer in De Telegraaf. "Ik heb wel het gevoel dat het een heel mooi seizoen kan worden met Vitesse als je ziet hoe de club zich opstelt met het halen van bepaalde spelers en het smeden van een team. Ze zijn hier echt bezig om iets op poten te zetten."

Pasveer kwam zelf over van PSV. Het niveauverschil vindt hij vooralsnog wel meevallen. "Natuurlijk had je bij PSV enkele jongens die jarenlang in de internationale top hebben gespeeld, zoals Moreno en Guardado. Dat merk je wel. Die kunnen een bepaalde rust brengen of juist een versnelling in de wedstrijd gooien. Dat is iets waar wij uiteindelijk ook naar toe moeten."