Van de Beek baalt: 'Het is elke keer weer een tik, daar word je wel moe van'

Van de Beek baalt: 'Het is elke keer weer een tik, daar word je wel moe van'

18-08-2017 12:31
22

Donny van de Beek schrijft Ajax nog niet af na de 0-1 nederlaag tegen Rosenborg donderdagavond in de Arena. De twintigjarige middenvelder beseft echter dat het snel beter moet.

"Dit is een slechte uitgangspositie. Maar iedereen heeft kunnen zien dat er mogelijkheden liggen tegen deze tegenstander. Volgende week kan het dan ook gewoon weer helemaal anders zijn", zegt Van de Beek tegen NUsport. Hij baalt van de manier waarop de tegentreffer tot stand kwam. "Dat is gewoon slecht. Een hoge bal en zij staan voor de keeper. Dat mag gewoon niet."

Aan de andere kant laat Ajax de kansen liggen, waardoor de ploeg van Marcel Keizer de volgende tegenslag te verwerken kreeg. "Het is elke keer weer een tik", aldus Van de Beek. "We laten bij tijd en wijlen echt wel goede aanvallen zien, maar telkens is de eindpass net niet goed genoeg. Op een gegeven moment word je daar wel moe van."

Van de Beek hoopt dat Ajax door hard te werken snel uit het dal klimt. "Daar ligt het ook niet aan. De ballen moeten nu gewoon een keer goed gaan vallen. Heel veel dingen zullen snel beter moeten, want zondag wacht alweer FC Groningen op dit veld."