'PSV heeft bijna beet: Brands hoopt komst verdediger dit weekend af te ronden'

'PSV heeft bijna beet: Brands hoopt komst verdediger dit weekend af te ronden'

18-08-2017 12:40
66

PSV heeft zijn gewenste nieuwe linksback bijna binnen. De Brabanders hopen de komst van Douglas Santos dit weekend of kort daarna af te ronden, meldt het Eindhovens Dagblad vrijdagmiddag.

De 23-jarige Braziliaan wil graag naar PSV en de persoonlijke voorwaarden lijken dan ook geen groot struikelblok te vormen. Technisch manager Marcel Brands hoopt Santos definitief in te lijven, maar het is niet duidelijk of er al een akkoord ligt met Hamburger SV. Mochten de clubs er niet uitkomen, dan is ook huur met een optie tot koop nog een optie.

PSV heeft door het vertrek van Davy Pröpper naar Brighton & Hove Albion de financiële middelen om toe te slaan. Het wachten is op HSV. De Hamburgers willen zich eerst verzekeren van de diensten van FC Augsburg-verdediger Konstantinos Stafylidis (23). Beide clubs staan zaterdag tegenover elkaar en een deal komt er niet voor die wedstrijd. PSV zit daardoor nog even in de wachtkamer.

Santos is al geruime tijd de beoogde opvolger van Jetro Willems in Eindhoven. Hij moet de concurrentie aangaan met Joshua Brenet en Kenneth Paal.