Conte lacht Costa hard uit na interview: 'Dit is funny, hij is verleden tijd'

Conte lacht Costa hard uit na interview: 'Dit is funny, hij is verleden tijd'

18-08-2017 14:37
23

De relatie tussen Chelsea-manager Antonio Conte en Diego Costa wordt met de dag slechter. De Italiaanse oefenmeester heeft vrijdag hard gereageerd op de uitspraken van de spits de laatste dagen.

De verbannen Costa kondigde donderdag aan naar Atlético Madrid te willen en ging vrijdag in de aanval tegen Chelsea, dat een te hoge vraagprijs zou hanteren waardoor Atlético hem niet kon kopen. "Ik weet dat het aanbod hoger zal zijn dan wat Chelsea voor mij heeft betaald", zegt de man van 38 miljoen. "Maar mijn manager zegt dat Chelsea een bedrag wil waar Atlético niet aan kan voldoen."

Conte werd vrijdag op de persconferentie geconfronteerd met deze uitspraken en eerdere uitspraken van de spits over de 'criminele behandeling van Chelsea' en sloeg terug. "Iedereen bij Chelsea weet wat er met hem is gebeurd. Het is geweldig. Het is geweldig", begon Conte te lachen. "Ik lach hier liever over. Dit interview is funny. Voor mij is Costa verleden tijd." De twee liggen met elkaar overhoop sinds een vermeend appje van Conte richting Costa dat hij voor het nieuwe seizoen niet meer welkom is.