Cocu rekent op PSV-transfer: 'Meerdere kan ik niet beloven. Het is mogelijk'

Cocu rekent op PSV-transfer: 'Meerdere kan ik niet beloven. Het is mogelijk'

18-08-2017 14:48
37

Phillip Cocu verwacht nog minimaal één inkomende transfer bij PSV. De oefenmeester rekent op een nieuwe linksback, vertelde hij vrijdag op de persconferentie in aanloop naar het uitduel met NAC Breda van zondag. 

Cocu ging niet op namen in, maar naar alle waarschijnlijkheid gaat het om Douglas Santos. De Braziliaan komt mogelijk al dit weekeinde over van Hamburger SV. "Ik ga er vanuit dat er nog minimaal één komt", zei de trainer, geciteerd door het officiële twitterkanaal van de club. "Of er meerdere volgen kan ik niet beloven. Het is mogelijk."

Cocu is in ieder geval blij met de komst van Eloy Room, die overkwam van Vitesse. "Hij is een concurrent voor Zoet. Een Nederlandse keeper met veel ervaring." Ook Hirving Lozano, vorige week de uitblinker tegen AZ, maakt een goede indruk. "Hij manifesteert zich prima. Een hele spontane en open jongen die heel gretig is op het veld."

De trainer ging ook nog in op het duel met NAC. Hij verwacht geen eenvoudige missie tegen de promovendus. "NAC is tot op het bot gemotiveerd zondag. Voor hun is het een fantastische wedstrijd, daar moet je je op voorbereiden."