Hij heeft daar namens zijn vriendin zijn excuses voor aangeboden

"Hij heeft daar namens zijn vriendin zijn excuses voor aangeboden"

18-08-2017 15:22
26

Alex Pastoor noemt de situatie rond Loris Brogno 'lachwekkend'. Zijn vriendin uitte op social media haar ongenoegen over het feit dat de spits op de bank plaats moest nemen tegen VVV-Venlo.

"Dat wordt van buiten veel heftiger beleefd dan van binnen", zegt Pastoor over het incident in gesprek met RTV Rijnmond. "Hij heeft daar namens zijn vriendin zijn excuses voor aangeboden. Tja, het is lachwekkend natuurlijk. Dat vind ik en dat vinden we met z'n allen. Wij kunnen ons er niet druk om maken, dat er zoveel ophef over wordt gemaakt."

Pastoor stelt dat Brogno niet weg hoeft, ondanks dat hij geen aanspraak maakt op een basisplek bij Sparta. "Ik heb helemaal niet gezegd dat hij weg mag. Maar ik heb wel gezegd dat iedereen te koop is. Als spelers weg willen of er is interesse voor, dan gaan ze. De keuze om hem niet in te laten vallen (tegen VVV, red.), was op de eerste plaats een tactische. We gingen met een trambaan spelen, daar is hij ongeschikt voor. In de afsluitende oefenwedstrijd tegen Ajax heeft hij niet de indruk gewekt dat hij aanspraak maakt op een basisplaats."