We moeten snappen waar we staan en niet in de war raken van een zege op Ajax

"We moeten snappen waar we staan en niet in de war raken van een zege op Ajax"

18-08-2017 16:46
3

Heracles Almelo blijft met beide benen op de grond, ondanks de knappe 2-1 zege op Ajax van zaterdagavond. De ploeg speelt dit weekend uit tegen sc Heerenveen en trainer John Stegeman hoopt niet dat zijn ploeg gaat zweven.

"Het is wel prettig dat we na een wisselvallige voorbereiding vertrouwen hebben opgedaan met de winst op Ajax", wordt Stegeman geciteerd door de clubsite van Heracles. "Maar die drie punten kwamen natuurlijk wel met pijn, moeite en een beetje geluk tot stand. We moeten nog vele malen beter gaan worden." De trainer meent dat zijn ploeg bescheiden moet blijven. "We moeten snappen waar we staan, en zeker niet in de war raken van een zege op Ajax. In Heerenveen gaan we een moeilijke wedstrijd tegemoet."

Wedden

Meer odds

De kans is aanwezig dat Heracles in Friesland weer kan beschikken over goudhaantje Samuel Armenteros. De clubtopscorer van vorig seizoen ontbrak tegen Ajax nog met een blessure. "Samuel is gisteren volle bak getest door onze fysiotherapeut Niki Leferink. Als hij vandaag geen reactie heeft dan neem ik hem morgen op in de wedstrijdselectie", aldus Stegeman. De Zweed staat overigens nog altijd in de nadrukkelijke belangstelling van Panathinaikos.